Palia – felvásárolta a fejlesztőket a Daybreak

  • Írta: osan
  • 2 napja
  • Érdekesség
Link másolása
A Singularity 6 stúdióját felvásárolta a Daybreak stúdió, míg az utóbbit olyan játékok miatt ismerhetjük, mint a Planetside 2 vagy épp a DC Universe Online, addig az előbbi felelős a Paliáért. Az egyesüléssel azt ígérik, hogy tovább fogják javítani a Paliát.

Az Animal Crossing-szerű MMO, a Palia hatalmas sikernek örvendhet, azonban a fejlesztői közül többet is el kellett bocsájtania a stúdiónak nem is olyan rég, anyagi gondokra hivatkozva. Az ingyenes életszimulátor fejlesztőinek 35 százaléka, vagyis 49 ember távozott a cégtől, de azóta sem javult a helyzet, így érthető, hogy egy másik stúdió felvásárolta őket.

A Daybreak volt ez a stúdió, akik ugyancsak otthonosan mozognak az MMO-k világában, hiszen hozzájuk köthető a DC Universe Online, a Planetside 2, de az Everquest is. A hivatalos sajtóközleményben Ji Ham, a Daybreak Games vezérigazgatója először természetesen üdvözli az új csapatot, majd kitér arra, hogy a kollaborálással el szeretnék érni, hogy a Palia legyen a legjobb online-élmény az összes nagyobb platformon, illetve mindenképp szeretnének bővíteni a játék világán is.

A vezérigazgató szavaiból arra következtethetünk, hogy nemsokára PlayStation-, Xbox-, de akár Switch-konzolokra is bejelenthetik a Paliát.

1.
1.
Kolompár Tarzan
A Palia egy remek játék, csak fos a monetizáció és mivel elfogyott a pénz, nem jött elég új tartalom. Ha van eszük, tolnak bele pénzt és pörögni fog jó pár évig a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...