A Tales of Kenzera: Zau stúdiójánál is leépítések történtek

  • Írta: osan
  • 2 napja
  • Gyászhír
Link másolása
Épphogy 3 hónapja megjelent a stúdió debütáló játéka, a Tales of Kenzera: Zau, máris leépítésekre került sor náluk és „több, mint egy tucat” embertől váltak meg – ezt a vezérigazgató is kommentálta.

Legutóbb akkor hallhattunk a Tales of Kenzera: Zau háztájékáról, mikor a rendező, és egyben vezérigazgató a folyamatos zaklatásokról írt X-en. Akkor arról volt szó, hogy a rossz médiavisszhangnak a játék nyomott árával szeretnének ellen menni, de mint az kiderült ez nem vált be, hiszen nem fogy túl jól az alkotás.

Így akár érthető is, hogy elbocsájtásokra kellett adnia a fejét a stúdiónak, ezt pedig X-en jelentették be. A közlemény szerint több, mint egy tucat embertől kellett megválniuk és ugyan nehéz idők ezek, de hihetetlenül hálásak a csapatnak, hogy létrehozhatták a Zaut.

Abubakar Salim is hozzászólt a történésekhez, ő is kifejezte sajnálatát és megköszönte a fejlesztéssel töltött 4 évet, majd a kommentszekcióba egyesével belinkelte az érintett alkalmazottakat, hogy további segítséget, munkákat kaphassanak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...