Októberben érkezik a Sword Art Online: Fractured Daydream

  • Írta: szlav
  • 3 napja
  • Bejelentés
Link másolása
Megjelenési dátumot kapott a népszerű anime alapján készült legújabb JRPG, ezt pedig egy friss trailer is kíséri. Október negyedikén indulhat a kooperatív játékra kihegyezett móka!

Örülhetnek a sorozat rajongói, ugyanis október negyedikén végre elstartol a Sword Art Online legújabb videojátékos epizódja, a Fractured Daydream, mely 20-fős kooperatív játékélményt és cross-platform támogatást ígér. A multiplayer kaland Playstation 5, Nintendo Switch, Xbox Series X/S és PC platformokon egyaránt elérhető lesz, rögtön három kiadásban. A Standard mellett ugyanis lehetőség van Deluxe és Premium változat előrendelésére is. Azok, akik e két utóbbit választják ráadásként kapnak egy 3-napos korai hozzáférést is, hogy hamarabb vehessenek részt az izgalmakban.

A történet a sorozatból jól ismert VRMMORPG, az ALfheim Online világában játszódik, ahol a Galaxia rendszer összeomlása következtében megszakad a tér és az idő síkja és egy új sík jön létre, ahol a világok és a különféle idővonalak összeolvadnak. A főszereplőknek így egy teljesen új, ismeretlen világban kell túlélniük, ahol semmi sem olyan, mint ahogy eddig ismerték. Ehhez szövetséget kell kötniük ezidáig ellenségnek hitt karakterekkel, illetve emlékeket kell feleleveníteniük, amik talán helyreállíthatják a széttört idősíkot. 

A PC-s, Xboxos és PS5-ös változatokat már elő lehet rendelni, a Nintendo Switches kiadásra még várni kell.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...