Áll a bál a Horizon Zero Dawn netflixes adaptációja körül

  • Írta: szlav
  • 3 napja
  • Cooltúra
Link másolása
Állítólag a showrunner problémás viselkedése miatt leálltak a Horizon Zero Dawn netflixes adaptációjának munkálatai. A rajongóknak így sajnos Aloy tévésorozatos kalandjára még várniuk kell. Ezen kívül az Orbital című sorozat is veszélybe került.

Míg a Watch Dogs rajongók örülhetnek, hogy végre filmváltozat készül a kedvencükből, addig a Horizon fanoknak rossz hír érkezett. Aloy tévésorozatos kalandját ugyanis parkolópályára állította a Netflix, ez pedig a showrunner, Steve Blackman toxikus, erőszakos magatartásának köszönhető. A projektet 2022 májusában jelentették be, most azonban határozatlan időre szünetelni kényszerül. 

Blackman még múlthéten, Az Esernyő Akadémia forgatásán tanúsított viselkedése miatt került célkeresztbe, ma reggel pedig ennek következtében két másik projektjét is leállították. Ezek közül az egyik pont a Guerrilla Games szerepjátékának adaptációja volt.

A sajnálatos hírt a Rolling Stone magazin munkatársa, Cheyenne Roundtree posztolta ki X-en. Remélhetőleg rendeződnek a dolgok és ha más nem, egy új showrunnerrel az élén újraindítják a sorozat forgatását.

12.
12.
MikeHock
#11: Jaja, mert amúgy totál nem erről szól gyakorlatilag az EGÉSZ Disney és Netflix felhozatal. :D
11.
11.
csongor1996
#10: De ponthogy itt is egy anti-woke ember hozta fel a témát :D aztán az ilyenek sírnak hogy minden erről szól, amikor képesek állandóan erről beszélni.
10.
10.
Kamukaze
#8: Tényleg nagyon vicces mikor egy cuki"fiú" hópihézik. Nekem még a létezéseddel nem is lenne problémám, ha nem tolnátok bele kényszeresen mindenki arcába ezt a szivárványos unikornis fingot amit te és a vergődő embertársaid képviseltek.
9.
9.
MikeHock
#8: Itt csak és kizárólag te vergődsz, de semmi probléma.
8.
8.
memoryman
#7: Nem, csak szórakoztat az ilyen vergődés, mint amit egyeske idetolt. :D
7.
7.
MikeHock
#2: Neked vmi kékhajú leszbi a nőd vagy mi a problémád, hogy Pavlovi reflexed ennyire beindul minden egyes leirt WOKE szóra?

Nézzed inkább az Acolyte-ot.

Egyébként hihetetlen, hogy fehér férfira bízták ezt, nem is lehetett más vége, azonnal adják oda vmi kisebbségi nőnek a rendezést! (A Disney sem vesztett rajta már millliárdokat.)
6.
6.
crytek
#4: 1. Az unchartedből filmet csináltak ami sikeres lett és jön is a második része
2. Ez egy sorozat lesz vagyis lenne egyelőre
5.
5.
Ooorky
#2: Azé kemény mikor a hópihe hópihéz másokat.
4.
4.
zoli12i
Érdekes, hogy ez a franchise ennyire kinőtt. Vagyis inkább, hogy a Sony ekkora potenciált lát benne, hogy képernyőre kell vinni megannyi cím közül.
Remélem nem Uncharted szint lesz.
3.
3.
zoli12i
#2: Itt csak te picsogsz jelenesetben.

2.
2.
memoryman
#1: Mi a baj hópihe? Még nincs meg a napi adagod a woke-ozós rinyálásból, ezért tolod? :D

Mint fentebb olvasható, a leállás "Steve Blackman toxikus, erőszakos magatartásának köszönhető". Lehet ám szöveget is értelmezni, nem kell rögtön picsogni.
1.
1.
daenath
Pedig tolhatak volna a woke-ot 1000-el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...