The First Descendant – rázós rajton van túl a játék

  • Írta: osan
  • 3 napja
  • Érdekesség
Link másolása
A héten megjelent az ingyenes looter-shooter és természetesen akadtak kisebb-nagyobb problémák a rajttal, mint a szerver akadozások, de páran a játék monetizációs rendszerét is kifogásolják. Mégis ezek ellenére egészen sokakat bevonzott a kaland.

A Nexon Games ingyenes looter-shootere a héten jelent meg, a napokban pedig már meg is kapta a roadmapet, hogy mire számíthatnak majd a játékosok jövőbeni tartalmak tekintetében. Már a roadmap bejelentésekor vegyes értékelésen állt a játék Steamen – ez azóta sem változott -, és ennek okai elég egyértelműek.

Semmiféleképp sem segítette a helyzetet, hogy szerver problémák miatt sok játékosnak egyszerűen játszhatatlan volt a játék pár órán keresztül, de ezt hamar orvosolták, azonban további technikai jellegű fennakadások is csorbítják a játékélményt, amit a Nexon csapata 3 napos megnövelt XP és arany szerzéssel szeretne enyhíteni.

Hab a tortán, hogy számos játékos kiakadt Steamen a játék monetizációs felfogásán, és úgy illeték az alkotást, mint „a Nexon Warframe-je” vagy „... a játékot egy kapzsi kiadó kezeli, jó környezetváltás a Warframe után. Ingyenes, adjatok neki egy próbát, de ne költsetek rá...

Mindezek ellenére azonban, ahogy azt már mi is közöltük, egészen szép játékosszámot sikerült bevonzania az alkotásnak 229 257 fővel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...