Sonic X Shadow Generations – egy negyedik karakter is érkezhet?

  • Írta: osan
  • 3 napja
  • Érdekesség
Link másolása
A felújított Sonic X Shadow Generations-höz eddig 3 karakter ismert: Sonic, az ő klasszikus változata és Shadow, azonban a játék hivatalos japán weboldala egy negyedik karaktert is ígér. Lehetséges, hogy Shadow egyik variációja lenne az?

Február elején jelentették be a Sonic X Shadow Generations-t, azóta pedig egészen sok minden kiderült a teljesen felújított játékról. Tudni, hogy az alkotás PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös változata tartalmazni fog törölt jeleneteket is, illetve egy kibővített prológust. A Digital Deluxe kiadással 3 nappal a megjelenés előtt már kipróbálhatjuk majd a játékot, sőt egy további Shadow kinézetet is fogunk kapni, illetve egy pályát az olyan extrák mellé, mint a digitális művészi könyv, a digitális zenelista vagy a BGM csomag.

Eddig 3 karakter ismert a játékhoz: Sonic, az ő klasszikus változata és Shadow, azonban a játék hivatalos japán weboldala egy negyedik karaktert is ígér, legalábbis Shadow képe mellett van egy negyedik ablak is „Coming Soon” felirattal. Kérdéses, hogy ki lehet a negyedik karakter, de nem lennénk meglepődve, ha Shadow egyik változata lenne az.

A Sonic X Shadow Generations október 25-én érkezik PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...