Black State - sztoriközpontú sci-fi akciójáték jön PC-re

Link másolása
Sztoriközpontú akciójátékot jelentett be az isztambuli Motion Blur Studio. A Black State című science fiction TPS nemcsak lenyűgöző látványt, de rejtélyes történetet is biztosít. A bejelentés mellé ráadásul gameplay trailer is érkezett.

Akár egy új Metal Gear epizód is lehetne a Motion Blur Studio sci-fi akciójátéka, a Black State. Az isztambuli stúdió első címe PC-re fog megérkezni és egyaránt elérhető lesz Steamen és Epicen is. A bejelentés mellé ráadásként kaptunk egy igazán figyelemreméltó gameplay trailert, amiről a stúdiófőnök Kadir Demirden úgy fogalmazott, "ez még csak a jéghegy csúcsa".

A történet főszereplője egy elit katona, akit egy tudóscsoport bérelt fel, hogy teljesítsen egy veszélyes küldetést. A küldetés során túszokat kell kimentenie miközben megpróbálja kideríteni, hogy mi lehet az oka egy bizonyos kataklizmikus eseménynek.

Ezek alapján egy valódi, régimódi military science fiction kalandra számíthatunk.

Megjelenési dátumról azonban egyelőre még nem tudunk.

5.
5.
crytek
#3-#4 amiket írtok azok a dolgok már azerintem erősen drága fizetős assett lett volna. Ezt meg amit látunk egy db ember is bármikor.mwgcsinálja UE5ben aki ért hozzá.

Szépnek szép de fizika nem sok van benne...azt lehet mire megjelenik lesz..
Ezzel az uE5 el baromi jó walking simeket meg zárt teres horrorokat lehet csinálni ezzel a megoldással amit látunk
4.
4.
Zisten
#3: Nekem is ez szúrt szemet rögtön.

Túl steril, ingerszegény. Kicsit olyan érzésem van, mintha előre legyártott pályaelemekből összedobtak volna egy helyszínt és annyi. Sehol egy szemét,gyom, kosz, sár. Játékstílusra nekem olyan érzés, mintha a Metal Gear Solid-be bele kavarodott volna a Vaquish.
3.
3.
GAMEROD
A grafika szép lenne, ha nem lenne ennyire steril. Nem elég a fotorealizmus, ha nincsenek részletek. Például lehetnének piszkosak a tankok, a víznek is lehetne nyoma, nem csak a földön stb.. Nem szeretem az ilyen steril grafikákat.
2.
2.
memoryman
Valamiért eszembe jutott a The day before.
1.
1.
crytek
Asszondja wishlist now.... azt fent sincs steamen (legalábbis én sehogyse találom)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...