Konzolokra tart a Daydream: Forgotten Sorrow

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Még ebben a hónapban elérhetővé válik a játék az otthoni konzolokon, így a szívszorító puzzle-kaland játék még több ember számára válik elérhetővé. Külön előzetes is érkezett az alkalomból.

Egy haldokló férfi halotti ágyán visszaemlékszik boldogtalan életére, és az emlékezet homályos, torzító lencséjén keresztül igyekszik megtalálni a boldogságot. Fiatal alteregója vág át az emlékeken, old meg feladványokat és néz szembe egy élet gyötrelmével. A Daydream: Forgotten Sorrow azért is lehet ismerős, mivel már tavaly nyáron megjelent PC-re.

Két hét múlva még többen élhetik át ezt a kalandot, július 25-én rajtol majd el a Daydream: Forgotten Sorrow PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Nintendo Switch-en, Xbox One-n és Xbox Series X/S-en is. Bár az alaptónus lehangoló, katartikus élményekben nem lesz hiány, akármelyik platformot is választjuk majd.

2.
2.
memoryman
#1: Én is kiváncsi lennék, mert Steamen mostly positive és az értékelések alapján szenvedős az irányítás. Ugyanakkor csak 4-5 óra a végigjátszás, szóval ha tényleg nagyon jó a sztori, akkor én is tennék vele egy próbát.
1.
1.
Yanez
Valaki aki játszott vele: jó game? Esetleg pár szót, ha kérhetném!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...