Készülőben volt a Crash Bandicoot 5

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 16.
  • Pletyka
Link másolása
Nem most történt, de a klasszikusnak számít platformer franchise folytatását több évnyi munka után mégis elkaszálták még azelőtt, hogy bárki is tudott volna a létezéséről.

A dologra egy másik játék elkaszálása kapcsán derült fény. A Dauntless fejlesztőinek, a Phoenix Labsnak készülő alkotása, a Project Dragon is megkapta a selyem zsinórt, az esetről pedig az egyik művész, Nicholas Kole is posztolt. Sokak számára egyértelmű volt, hogy egy készülő Spyro-játékról lehet szó, mire Kole megerősítette, hogy nem, egy egészen másik címről, amit ugyan úgy kaszáltak el, mint a Crash Bandicoot 5-öt.

A váratlan bejelentés természetesen felkavarta az X állóvizét, és Kole kénytelen volt kicsit jobban belemenni a részletekbe. A Project Dragon egy lazulós építős, kraftolós-túlélős játék lett volna, amit olyan címek befolyásoltak, mint a Minecraft és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Az illusztrátor azt is elárulta, hogy a két projektnek nincs közös pontja, két külön címről és két külön csapatról van szó, az egyetlen hasonlóság, hogy mindkettőt elkaszálták még a hivatalos bejelentés és a munka vége előtt.

Hogy van-e arra esély, hogy kapjunk akár egy új Spyro, akár egy új Crash Bandicoot játékot most, egyelőre nagyon nehéz megmondani, viszont a tény, hogy a Toys for Bob független stúdióvá vált, bizakodásra ad okot a rajongóknak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...