Itt a TMNT: Mutants Unleashed első előzetese

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 17.
  • Videó
Link másolása
Végre mozgásban is látható a tavalyi Tini Nindzsa Teknőcök-mozi videójátékos folytatása, sőt, azt is megtudhattuk, hogy a pontos megjelenési dátum szeptemberről átkerült október közepére.

Tavaly nyáron volt szerencsém moziban megtekinteni a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káoszt, ami hatalmas pozitív meglepetést okozott. Bár besorolás szerint minden korosztálynak ajánlott, a poénok egy része nem a kicsiket célozta, ezáltal a lurkóikat moziztató szülők talán még jobban is szórakoztak rajta. A sztori szerint Szecska mester még a széltől is óvná fogadott teknőc-gyerekeit, és azzal riogatja őket, hogy ha az emberek elkapják őket, akkor bizony meg lesznek fejve. Persze egyértelmű, hogy nem fogadnak szót a korosodó patkánynak, ami után összetűzésbe kerülnek egy másik mutáns csapattal, akik a bűn útjára léptek. Az egész innentől eszkalálódik világmegmentős kalanddá, amit alaposan nyakon öntöttek akcióval és humoros jelenetekkel.

A Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashedhez tavasszal érkeztek már screenshotok, most azonban mozgás közben is szemrevételezhető a teknősös hack 'n slash, bár a játékmenetből keveset mutat meg, de a tűz és hasonló effekteken látszik, hogy hasonló látványvilágra törekszik mint mozis elődje. Sőt, a felbukkanó pankrátor víziló jó előjele, hogy a mutánsok karakterdizájnja is nagyon ott lesz, így nagy eséllyel reménykedhetünk, hogy nem csak névben fog egyezni az animációs mozifilmmel.

A játék október 18-án fog megjelenni PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-n Steam-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...