Dragon Age: The Veilguard - majdnem készült multiplayer mód a játékhoz

Link másolása
Majdnem kapott multiplayer módot a készülő új Dragon Age epizód, a The Veilguard. Azonban a BioWare inkább úgy döntött, marad a jól bevált formulánál és egy teljesen singleplayer kalandot fog készíteni.

A teljesen személyre szabható nehézségi fokozat után most újabb részlet derült ki a Dragon Age új, még készülőben lévő epizódjáról, a The Veilguardról. Egész konkrétan arról van szó, hogy a fejlesztés korai fázisában a BioWare eljátszott a gondolattal, hogy készít multiplayer módot is a fantasy RPG-hez.

Az infót a stúdió főnöke, Gary McKay közölte a Game Informerrel folytatott interjúban. Ebben továbbá azt is elmondta, hogy végül is elvetették az ötletet, mondván "túlságosan eltértek volna a játék gyökereitől". Így aztán maradnak a jól bevált formulánál és egy teljes egészében singleplayer játékot fognak készíteni.

Ti bánjátok, hogy nem kap többjátékos módot az új epizód, vagy jobban örültök, hogy teljesen solo kaland lesz?

2.
2.
Daniel21
Esetleg egy co-op módot elbírt volna a program. Lehet csak féltek, hogy olyan lenne mint egy Anthem...
1.
1.
hedzsooo
Evekig massziv online-nak keszult, az a hires-nevezetes elozetese, + a karakterek ahogyan kineznek benne, + a gameplay-butitasok stb. nem veletlen. Es tokmind1 a mostani BioWare-tol mit mondanak rola, ha az EA nem gondolja meg magat idovel aztan, akkor bizony most online-only jatekkent jelenne meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...