Így harcol Juno, az Overwatch 2 legújabb hőse

  • Írta: szlav
  • 2024. július 21.
  • Videó
Link másolása
Egyenesen a Marsról érkezik az Overwatch 2 legújabb támogató hőse, Juno. A korábban csak Space Rangerként emlegetett karakter a tizenkettedik szezonnal csatlakozik az online lövöldéhez.

Teo Minh, avagy Juno augusztus 20-án, a tizenkettedik szezonnal csatlakozik az Overwatch 2 névsorához. A karakter géppisztolya és rakétái ne tévesszenek meg senkit, Support besorolást kap az új hős, ám a bemutatkozó videója alapján egyáltalán nem lesz védtelen a közvetlen tűzharcban sem. A fegyvere ugyanis (mely egy hitscanes burst-fire géppisztoly) társakat célozva gyógyít, az ellenfeleket viszont éppen úgy sebzi, mint bármely más gépfegyver. Ez a mechanika Ana puskájára emlékeztethet bennünket.

Juno képességei azonban ennél is jóval izgalmasabbak. A pulzár rakétáival célkövető tölteteket lőhet ellenfelekre és csapattársakra egyaránt, ezek a rakéták pedig a gépfegyveréhez hasonlóan az ellenfeleket sebzik, a bajtársakat pedig gyógyítják. Kapunk még egy hipergyűrűt, ami felgyorsíthatja az egész csapatot, egy pár boostert, amivel duplán ugorhatunk és rövid ideig repülhetünk, az Orbital Ray névre hallgató ulti pedig az égből hozza az áldást csapatgyógyítás és sebzéserősítés képében.

Az Overwatch 2 tizenkettedik szezonja augusztus 20-án élesedik. Ekkor csatlakozik a játékhoz Juno is, ám ahogy az lenni szokott, ezzel nem ér véget az újdonságok sora. A további részletekre a következő pár hétben számíthatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...