MultiVersus - Szamuráj Jack és Beetlejuice is ringbe száll

  • Írta: szlav
  • 2024. július 21.
  • Hír
Link másolása
Az EVO 2024 alkalmával a Player First Games lerántotta a leplet a MultiVersus legújabb hőseiről. A második szezon sztárja Szamuráj Jack lesz, akit később Beetlejuice követ a csatatérre.

Habár hatalmas kezdeti blamák alaposan rányomták a bélyegüket a MultiVersus kezdeti megítélésére, a Player First Games gőzerővel dolgozik azon, hogy egyenesbe hozzák a brawlerüket, többek közt friss, izgalmas tartalmakka. Back in Time alcímmel érkezik július 23-án a MultiVersus második szezon, a cím pedig találó, hiszen a legnagyobb attrakciót a Cartoon Network időutazó szamurája, Samurai Jack jelenti majd.

Később újra lesz okunk a nosztalgiázásra, hiszen mielőtt szeptember elején mozikba kerülne a Beetlejuice Beetlejuice, a címszereplő kísértet is ringbe száll. Az ő képességeiről egyelőre nem sokat tudni, Jack viszont (nem meglepő módon) a katanájával tesz majd rendet a Warner-figurák közt.

További jó hír, hogy a második szezonnal végre élesedik a Ranked Mode is. A rangsorolt mérkőzéseken 1v1-es vagy 2v2-es felállásban pofozkodhatunk majd, a ranglétrán pedig érdemes lesz minél magasabbra lépnünk, hiszen így különleges kozmetikai jutalmakat oldhatunk majd fel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...