A Cyberpunk: Edgerunners karaktere is csatlakozik a Guilty Gear: Strive-hoz

  • Írta: szlav
  • 2024. július 22.
  • Hír
Link másolása
Az Arc System Works lerántotta a leplet a Guilty Gear: Strive negyedik szezonjának tartalmairól. Négy új karakterrel bővül a bunyós játék, köztük Night City egyik legtehetségesebb netrunnerével, Lucy-vel.

Alacsonyan szállnak mostanában a verekedős játékokkal kapcsolatos hírek és bejelentések, ez pedig nem véletlen, hiszen a hétvégén rendezték az EVO 2024 nagy nyári bajnokságát. A zsáner nagyjai szinte mind képviseltették magukat a versenyen, és ha már ott voltak, megejtettek pár nagyobb bejelentést is. Nem tettek kivételt a Guilty Gear: Strive készítői sem, akik a Season 4 tartalmáról rántották le a leplet.

Megtudhattuk, hogy már a hónap végén bétastádiumba lép a "Team of 3" hatfős módja, várhatunk a közeljövőben új pályákra, ám ami ennél is izgalmasabb, hogy négy új karakterrel bővül majd a játék a következő egy évben. Visszatérő karakterként üdvözölhetjük majd Queen Ditty-t és Venomot októberben, illetve 2025 elején, őket pedig Unika, egy vadonatúj hős követi valamikor jövő tavasszal. A negyedik, szintén jövőre érkező karakter pedig nem más lesz, mint Lucy, akit a Cyberpunk: Edgerunners rajongói már jól ismerhetnek.

Egyelőre sajnos nem tudtuk meg, hogy milyen képességekkel érkezik majd a tragikus sorsú netrunner, csupán egy bemutatkozó kép erejéig kaphattuk el őt. Jó esély van rá, hogy még közel egy évet kell várnunk az érkezésére, így bizonyára számos kedvcsinálót láthatunk még róla az érkezése előtt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...