Deadpool & Wolverine - így sikerült Madonna áldását megszerezni az egyik számához

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Ryan Reynolds személyesen találkozott Madonnával a Deadpool 3 egyik jelenete kapcsán, amihez nem csak áldását adta az énekes-legenda, de még egy saját ötletét is beépítették a filmbe.

Ryan Reynolds és a Deadpool & Rozsomák rendezője, Shawn Levy a SiriusXM rádióban vendégeskedtek, amikor is szóba került annak története, hogy sikerült megszerezniük Madonna egyik leghíresebb slágerét, a Like A Prayer-t. A díva hírhedten válogatós azon a téren, kiknek engedi meg felhasználni zenéit filmek vagy sorozatok esetében, Reynolds elmondása szerint a szóban forgó muzsika licencét kifejezetten lehetetlenség megkaparintani.

Viszont mint tudjuk Ryan sármja nem ismer határokat, a Rozsomák szerepétől végleg visszavonult Hugh Jackman is az ő unszolására eresztette ki újra adamantium karmait, és a kémia frenetikusan működik kettejük között, mintha csak két gyerekkori barátot látnánk a színfalak mögött.

Madonna esetében se történt ez másképp, amikor átmentek hozzá és megmutatták melyik jelenetnél és miért szeretnék alákeverni slágerét, az énekesnő el volt ragadtatva. Annyira tetszett neki amit látott, hogy még javaslatot is adott, hogyan lehetne jobbá tenni a jelenetet – amit a spoilerek elkerülése végett nem részletezett az interjúba –, az ötlet olyan jónak bizonyult, hogy 48 órán belül már fel is vették. A zeneszám azóta felcsendült az újabb előzetesekben is, amitől a hype csak tovább fokozódott, és bár a rajongóknak egy örökkévalóságnak tűnhet, már csak hármat kell aludni a premierig.

4.
4.
Nothing
#3: "Lehet olykor persze altalanositani de elegge gaz, ha vki csipobol csak ennyit tesz."

Éppen te általánosítasz azzal, hogy kapásból kvázi lehülyézel, holott fogalmad sincs, ki vagyok és milyen területen vannak tapasztalataim, amelyeket pl. lentebb is megosztottam. Én ettől még "bölcs" maradtam, részedről viszont szimpla kötekedés az egész, ami nem igazán vall különösebb ésszerűségre.
3.
3.
hedzsooo
#1: Te aztan nagyon sokat tudhatsz arrol, hogy szemely szerint Madonna mennyire a tulajdonosa a sajat zeneinek. XD A tobbirol mar nem is beszelve... Erre szoktak mondani: ha hallgattal volna, bolcs maradtal volna... ;)

Lehet olykor persze altalanositani de elegge gaz, ha vki csipobol csak ennyit tesz.
2.
2.
Csoki80
#1: De a sztori jobb, mint az anyagias valóság. Az a jobb valóság :-)
1.
1.
Nothing
Ez a sztori meglehetősen kamu szagú. Egyrészt, nem a "díva", hanem a kiadó (ami általában egyben a produceri teamet is jelenti) rendelkezik a copyright jogokkal. Őmúmiasága egy autogramot sem adhat a beleegyezésük nélkül, nemhogy a zeneszámokkal sefteljen a nappalijában...
Másrészt meg olyan nincs, hogy egy már leforgatott, megvágott, beillesztett jelenetet csak úgy újravesznek. Az nem úgy megy, hogy akkor hipp-hopp összerántják az egész stábot, beállítanak mindent ugyanúgy, aztán cut & paste.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...