Pletykák szerint jöhet a felhőalapú és a hirdetés orientált Game Pass

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 23.
  • Hír
Link másolása
A Windows Central szerint a Microsoft fontolóra vette a Game Pass kategóriák kibővítését, a teória szerint egy felhőalapú és egy hirdetésekkel tarkított verzión gondolkodnak elsősorban.

A Windows Central riportjában szereplő információk szerint a Cloud Xbox Game Pass olcsóbb lenne, és nem lenne szükséges az Xbox konzol megléte, csak egy olyan platformhoz a hozzáférés, ami támogatja a felhőalapú játékot. Ezt kifejezetten azoknak találták ki, akik nem szeretnének folyton konzolok megvásárlásába fektetni, és csak a helyet foglalnák a masinák.

A hirdetésekkel megspékelt Game Pass esetében az elmondások szerint a Microsoft csak kacérkodik a gondolattal, egyelőre nincs tervben hasonló sem, de az hogy akár csak említés szintjén is felmerült az elképzelés, már sokat mondó lehet. A hónap elején érkezett jelentős változtatások hírét egyesek nem fogadták annyira jól, ami teljesen érthető, tekintve az árfekvések megpiszkálása, és az egyes csomagok átalakítása javarészt negatívan érinti a felhasználókat.

A riport továbbá említést tesz a 2022 és 2023 között futott Family and Friends csomag esetleges visszatéréséről, ami több régióban 25$-os árazással volt elérhető teszt jelleggel. Ebben a kiszerelésben 5 személy használhatta egyidejűleg az előfizetést, akiknek még csak nem is kellett egy háztartásban élniük, ezzel jelentősen csökkentve az egyéni kiadásaikat. Véleményem szerint ez a harmadik lenne a leghasznosabb mind közül – bár a legtöbb streaming szolgáltató mostanában kezdett boszorkányüldözésbe az egy előfizetésbe, de nem egy háztartásba tartozó profilok miatt –, de valószínűsíthetően nem ennyire engedékeny formában valósulna meg.

5.
5.
Zuzmo
PS Plus előfizető gondolom "elég van", mégis emelték ott is az árat.
1.
1.
crytek
Így is kell ezt teljes pályás letámadás, nem úgy ahogy a nyomi sony csinálja hogy nem teszi elérhetővé mindenhova..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...