Nem fog megjelenni Nintendo Switchre a Monster Hunter Wilds

Link másolása
A Capcom megerősítette, hogy a szörnyvadászos játék legújabb epizódja nem fog megjelenni a Nintendo kézikonzoljára. Ennek pedig igazán egyszerű oka van.

Sajnálatos módon nem fog megjelenni Nintendo Switchre az ikonikus szörnyvadászos széria, Monster Hunter legújabb része. A Wilds alcímre keresztelt epizód 2025-ben fog érkezni PC-re, Playstation 5-re és Xbox Series X|S-re, a Nintendo kézikonzolja azonban kimarad a szórásból. Ezt a Capcom egy meetingen közölte, mégpedig arra hivatkozva, hogy a Switch hardvere nem elég erős ahhoz, hogy el tudjon futni rajta a játék.

"Amit biztosan tudunk ezzel a címmel kapcsolatban az az, hogy szeretnénk ha a maximumot hozná ki a Monster Hunter világából, ehhez pedig a legmodernebb technológiára van szükségünk. Jelenleg a Playstation 5, az Xbox Series X|S és PC tartozik azon a platformok közé, amik képesek ezt nyújtani" nyilatkozta a stúdió. Emiatt tehát, sem Switchre, sem pedig a Sony és a Microsoft konzoljainak előző generációs iterációira sem fog megjelenni a Monster Hunter Wilds. Azt azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a Nintendonál még mindig készül a Switch 2. Ha az elég erős lesz, akkor lehet, hogy nem kell lemondanunk a játék kézikonzolos portjáról.

1.
1.
habo
Switch 2 ne legyen egy erőmű de azért valami jót pakoljanak már össze...a sok kézikonzol (nem tudom már vagy 5 öt biztos kiadtak) elég jó konfiggal van felszerelve...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...