Speak No Evil - megérkezett a második hivatalos előzetes

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A 2 éve ugyanezzel a címmel megjelent dán pszichológiai-horror holywoodi feldolgozását készítette el a Blumhouse, méghozzá James McAvoy főszereplésével, az új előzetesen pedig láthatóan nagyot alakít.

Egy amerikai házaspár Olaszországban tölti vakációját kislányukkal, ahol megismerkednek egy felettébb szimpatikus családdal, akikkel nagyon jól érzik magukat a nyaralás során. A rövid ismeretség után az újdonsült európai barátok egy nagyon kedves gesztussal meginvitálják őket az Angliában található vidéki házukba, amit örömmel elfogadnak. Viszont hamar rájönnek, hogy nem minden az aminek látszik, és az idilli kiruccanás átfordul valami egészen másba.

A film alapjául szolgáló mű hazájában 11 olyan jelölést kapott, ami a dán Oscar-nak felel meg, így volt miből táplálkoznia a Blumhouse-féle adaptációnak. A szereposztásból egyértelműen James McAvoy (X-Men előzmény filmek, Széttörve, Üveg) tűnik ki, de olyan nevek vannak mellette mint Scoot McNairy (Az Argo-akció, Hang nélkül 2) vagy Mackenzie Davis (Szárnyas fejvadász 2049, Terminátor: Sötét végzet).


A hátborzongató alkotás szeptember 13-án kerül a vásznakra, tovább gyarapítva az idei horror filmek listáját, amikből év végéig nem lesz hiány.

3.
3.
Yanez
#2: Igen, az előzetes után már vegyes gondolatok keringenek bennem. Először azt hittem amolyan copy/paste lesz a cucc. Aztán ki tudja!
2.
2.
JesusHun
#1: Nekem is ez volt az első gondolatom, de az előzetest elnézve azért több dologban különbözik, ki tudja, lehet a vége is más lesz.
1.
1.
Yanez
Nekem nagyon tetszett a dán változat, de nem érzem azt, hogy megegyszer megnézném más színészekkel. Aki viszont nem látta, annak jó lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...