Bejelenthetik a Legacy of Kain: Soul Reaver 1 és 2 felújított változatát

  • Írta: osan
  • 2024. július 26.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy az idei SDCC-n több videojátékos bejelentésre is számíthatunk, köztük a Legacy of Kain-sorozat felélesztésére is, amik még anno PlayStation 1-re és PlayStation 2-re jelentek meg.

Kultuszstátuszban él ma már a Legacy of Kain: Soul Reaver első része, ami még PlayStation 1-re jelent meg, de a második rész is egy egészen erős rajongótábort tudott összeverbuválni magának PlayStation 2-n. Most nagyon úgy tűnik, hogy a klasszikus címek felújított kiadást kaphatnak, hiszen az idei san diegoi Comic Conon résztvevők vettek észre több olyan árucikket, melyeken a Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered felirat volt látható - derül ki a Resetera cikkéből

Ebből bátran következtethetünk arra, hogy a rendezvény során bejelentik majd a játékok felújított változatát. Legutóbb, a hónap elején pedig kiderült, hogy képregényes előzményt kap a kultjáték, ami a pletyka fényében sokkal több értelmet nyer.

3.
3.
KratoS
Akkor és ott imádtam. De ez a gameplay nagyon beöregedett, semmi értelme a remasternek.
2.
2.
crytek
Érzésre kiadnak egy full minimális remasteredet. Pedig ezek remake-ért sikítanak
1.
1.
Stack
Mindig is szívfájdalmam volt, hogy ezekkel csak korlátozottan tudtam játszani, habár a világot nagyon szerettem. Remélem a felújított változat beválik majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...