Hivatalosan is bemutatkozott a Hunt: Showdown 1896

  • Írta: szlav
  • 2024. július 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Új korszak kezdődik a Hunt: Showdown világában. Az eddig ismert játék visszavonul, hogy a helyét átvegye az új engine-re fejlesztett, rengeteg újdonságot tartogató Hunt: Showdown 1896.

A kivonásos PvPvE lövöldék egyik legelső fecskéje és mai napig a zsáner egyik legkiválóbb darabja a Hunt: Showdown. A Crytek gyakorlatilag műfajt alkotott a játékával, ám hamarosan minden átalakul, amit a vadnyugati szörnyvadászásról eddig tudtunk. A máig ismert verzió ugyanis nyugdíjba vonul, hogy átvegye a helyét augusztus 15-én az új Hunt Showdown: 1896.

Gyakorlatilag egy jókora újrakiadásról beszélhetünk, melynek keretei közt átalakul a teljes játék, kezdve azzal, hogy a Crytek a Cryengine 5.11-re ültette át a programot. Ennek köszönhetően sokkal szebb és részletgazdagabb látvány, friss textúrák és animációk, az eddiginél is jobb hangdizájn és állítólag jobb teljesítmény várható a játéktól. Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön 4K felbontás és 60 fps-es sebesség várható, sokak számára fájó pont lehet azonban, hogy az új verzió már nem támogatja az Xbox One és PlayStation 4 konzolokat.


Tartalom terén is sok újdonságra számíthatunk, köztük egy vadiúj térképre, a Mammon's Gulch nevet kapta. A Sziklás-hegységben található pálya minden eddiginél nagyobb vertikalitással fűszerezi meg a vadászok dolgát, a látvány pedig egészen pazar. Sajnos a bayou korábbi helyszínei ezzel kezdetben kikerülnek a játékból, ám később alaposan újradolgozva és megszépülve térnek majd vissza, ha a Crytek elkészül a ráncfelvarrásukkal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...