Visszatér Robert Downey Jr. az MCU-ba

Link másolása
Az új Avengers-filmben vissza fog térni Robert Downey Jr., ráadásul nem is akárkinek a szerepében fog tetszelegni az egykori Vasember. A hírt a San Diegó-i Comic-Conon jelentették be.

A San Diegó-i Comiconon bejelentették az új Avengers-filmet, amihez ráadásul csatlakozott Robert Downey Jr. is,  méghozzá nem is akárkinek a szerepét osztották rá. Mivel a Bosszúállók: Végjáték végén Vasember meghalt, ezért a színész egy teljesen új szereplő bőrébe fog bújni, aki nem más mint a Fantasztikus Négyes maszkos főgonosza, Fátum Doktor (Doctor Doom). Ezt egy látványos ceremónia közepette közölték a helyszínen.

Az eddig Kang Dynasty alcímet viselő film pedig mostantól a Doomsday alcímre fog hallgatni, utalva a karakter eredeti nevére, Dr. Doomra. A projektben történő változásra egyébként az eredetileg a főgonoszt, a címszereplő Kangot alakító színész körüli botrányok sarkallták a Marvelt. További jó hír, hogy az új Bosszúállók-produkcióhoz nemcsak RDJ, de a Russo-tesók is visszatérnek, mint rendezők.

3.
3.
Ooorky
Még tavaly néztem egy vidijót az MCU minőségi és nézettségi hanyatlásáról.

Abban mondták, hogy a végső kétségbeesésében a disney be fog próbálkozni nostalgia bait-tel is az érdeklődés fenntartása érdekében, ennek legegyértelműbb jele Hugh Jackman és Robert Downey Jr. visszarángatása lesz a kamera elé...
2.
2.
hedzsooo
Robert Downey Jr. is mar lassan 60 eves, ha nem lenne a nevevel kibiggyesztve a Jr. lehet tobbeknek szembetunne. De hajra, ha birja! Jo szinesz egyebkent o is.

Meg gondolom h van az a penz a MARVEL-tol/MCU-tol amiert bevallalta ezt az uj szerepet, az sem vita targya persze.;) :)
1.
1.
Macifasz
Hát nem tudom, de erről a castingról a lelkesedés, és az izgalom helyett nekem sokkal inkább egy Deadpool & Rozsomák idézet jutott eszembe. :-/ Picit azért kíváncsi vagyok. De csak picit. A Russo tesók egója ezzel pedig csak a háromszorosára fog nőni. Alig várom már az intarjúikat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...