Újra pörög a Lost Soul Aside

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 29.
  • Videó
Link másolása
Az idei ChinaJoy műsorán beszélgethettek az érdeklődők a fejlesztőkkel, és egy kis játékmenetet is láthattunk a készülő alkotásból, bár pontos megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk.

Évek óta tudunk a Ultizero Games játékról, amit a PlayStation China Hero Project keretein belül tervez kiadni a Sony Interactive Entertainment. Az Unreal Engine 4-re épülő játékról tavaly láthattunk utoljára játékmeneti videót, és minden jel szerint megmaradt az a Devil May Cry-játékokra jellemző stílusos harc, ami minden fluiditása látványossága ellenére is piszkosul nehéz tud lenni.

Az ide ChinaJoy eseményen egy bő 20 perces blokkot szántak a játékra, ahol a készítők válaszoltak az érdeklődők kérdéseire, miközben játszottak a fejlesztés alatt álló játékkal. Kínai nyelvtudás hiányában a látottakra kell hagyatkoznunk, viszont az jól látható, hogy egy kombókra építő harcrendszert kapunk majd, ahol a kitérés és a hárítás is fontos szerepet kap. Sajnos a megjelenés terén semmivel sem lettünk okosabbak, továbbra is PC-re és PlayStation 5-re várhatjuk a Lost Soul Aside megjelenését.

1.
1.
Shao Kahn
Bármennyire várom is ezt a játékot, olyan régen jelentették már be, hogy szerintem ez is development hell-ben van, akárcsak néhány tervezett mozifilm (nem mondok címeket). Szerintem soha nem fog megjelenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...