College Football 25 - több mint 5 millióan játszottak az első héten

  • Írta: osan
  • 2024. július 31.
  • Biznisz
Link másolása
Túlszárnyalta a várakozásokat az EA Sports College Football 25, hiszen már a megjelenés utáni első héten több, mint 5 millió játékos próbálta ki az időtöltést – derül ki az EA pénzügyi jelentéséből.

Tegnap adta ki az Electronic Arts a 2025-ös fiskális év első negyedévének a pénzügyi jelentését, melyből kiderült, hogy hihetetlenül erősen indított a cég, hiszen felülmúlva a várakozásokat 1,25 milliárd dollár helyett nettó 1,262 milliárd dollárral sikerült zárniuk a fiskális év első negyedévét, amit annak tudnak be, hogy erősebben teljesített a Madden NFL 24, az FC Online és az FC Mobile is.

A pénzügyi jelentésből az is kiderült, hogy a játékosok felettébb kíváncsiak voltak a College Football 25-re, hiszen a játék megjelenésének első hetében már több, mint 5 millióan kipróbálták azt. Az 5 millió játékosból félmillió volt az, aki az EA Play trial keretein belül próbálta ki az alkotást. A játékból származó bevétel viszont nem tűnik fel a jelentésben, hiszen a negyedév már lezárult, mikor megjelent a College Football 25, így várnunk kell a második negyedév-zárásra, hogy kiderüljön mennyire is volt sikeres az amerikai foci digitális változata.

1.
1.
Zisten
Az a játék trailer piszkosul jó lett.
Rögtön behúzta az embereket.
Én is majdnem megvettem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...