Átlátszó Xbox-kontrollert mutattak be

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 31.
  • Hardver
Link másolása
A Sky Cipher fantázianévre hallgató vezérlő kék, metálos színével és áttetsző borításával igazán pofásnak tűnik, főleg azok számára ajánlott, akiket mindig is érdekelt, hogy egy-egy eszköz hogy néz ki belülről.

Újabb hét, újabb kontrollert mutat be az Xbox. Ezúttal viszont nem egy filmes crossoverről van szó, amit egyetlen ember birtokolhat a világon, hanem egy kereskedelmi forgalomba kerülő darabról, az áttetsző Sky Cipherről. A fémes, kék borítás alatt jól kivehető rezgőmotorokon kívül láthatjuk a kontroller lelkét is.

A Sky Cipher Special Edition minden szempontból a megszokott funkciókat nyújtja majd, mint az AA-elemek nyújtotta hosszú üzemidőt, a több eszközhöz való kapcsolódást, a dedikált megosztás gombot, és persze a széleskörű kompatibilitást számos eszközzel. A megjelenésre augusztus 13-ig kell várni, de már előrendelhető a megjelölt viszonteladóknál.

2.
2.
Belunt
Akárcsak a régi Macintosh G3. Hiányzik ez a dizájn. legalábbis valamiben különleges akar lenni.
1.
1.
huster14
Visszahozhatná már a Sony is a Crystal Series kontrollereket mint anno az előző generációban, azonnal vevő lennék valamelyik színre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...