Megvannak az augusztusi PlayStation Plus Essential címek

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 31.
  • Hír
Link másolása
Akár a fénykardozás, akár a rémisztő bábúktól való rettegés, vagy talán a stílusos 2D akció-kaland a zsánerünk, a PlayStation Plus Essential jövő hónapban mindhármat hozza majd.

A Sony bejelentette az augusztusi játékfelhozataluk első hullámát, a hónap elején érkező, az Essential csomaggal elérhető három cím listáját. Bár első ránézésre nem olyan változatos a kínálat, azért így is három merőben eltérő játékról lesz szó. Az egyik a Five Nights at Freddy’s Security Breach, ami a franchise egyik legfrissebb része, a másik pedig egy 2D-s fantasy akció-kaland játék, a Ender Lilies: Quietus of the Knights.

A három játék közül a legnagyobb cím kétség kívül a LEGO Star Wars The Skywalker Saga, ami a 9 Star Wars film legósított összegyúrása, így a rajongók remek alkalom lesz újra élni a kalandot a messzi, messzi galaxisban.

A fenti játékok augusztus 6-tól lesznek elérhető, ezzel párhuzamosan a júliusi játékokat is augusztus 6-ig adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz, ahonnan bármikor elérhetjük őket, amíg van aktív PlayStation Plus előfizetésünk. Az Extra és Premium szintekhez tartozó új címek listáját majd augusztus közepén fogják csak bejelenteni.

1.
1.
crytek
R.I.P bármelyik ps plus tagság ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...