Masszív elbocsátások a Bungie-nál

Link másolása
Több mint kétszáz embert rúgtak ki a Bungie-tól. Az ex-alkalmazottak és a játékosok is az X-en támadják a stúdió főnökét, Pete Parsons-t, aki megelőzésként zárolta a fiókját.

Óriási sikert aratott a Destiny 2 júniusban megjelent kiegészítője, a The Final Shape, éppen ezért hidegzuhanyként érte a Bungie 220 alkalmazottját a hír, miszerint már nincs szükség a szolgálataikra és ezért elbocsátják őket. A csalódott ex-alkalmazottak és a játékosok is egyaránt az X-en indítottak támadást a stúdió főnöke, Pete Parsons ellen, aki valószínűleg számított arra, hogy nem igazán fogja elnyerni az emberek tetszését döntése, ezért megelőzésként privátra állította fiókját. "220 embert kirúgni miután kiadtad az eddigi legsikeresebb DLC-t, majd instant zárolni a fiókodat kínosan gyáva lépés"  írta az egyik felhasználó, utalva Parsons X-biojára, amiben arra ösztönzi az embereket, hogy "legyenek bátrak".

"Gyáva. Te tetted ezt. Te akartad ezt. Már amúgy sem dolgozok veled, szóval nem érdekel az egész. Hazudtál nekem. Bele az arcomba. Ráadásul meghívtál, hogy nézzem meg az új autódat KÉT NAPPAL azelőtt, hogy kirúgtál. Két. Kicseszett. Nappal. Takarodj. Most." adott hangot dühének egy ex-alkalmazott. Parsons egyébként 2 millió dollárt költött vintage autókra és motorbiciklikre amióta a Sony 2022-ben felvásárolta a Bungie-t.

2.
2.
Extol
Semmi köze az alkalmazottnak a főnöke autójához. Pláne egy nagy cégnél. Számításba kell venni, hogy a nagy cégek élén általában pszichopata vagy erősen pszichopátiás emberek állnak akiket nem érdekel mások sorsa, úgy tudnak másokon felkapaszkodni, átgázolva rajtuk, megforgatva bennük a kést. A leírtak alapján a helyzet pont hogy ez.
1.
1.
Ganzer
"Gyáva. Te tetted ezt. Te akartad ezt. Már amúgy sem dolgozok veled, szóval nem érdekel az egész. Hazudtál nekem. Bele az arcomba. Ráadásul meghívtál, hogy nézzem meg az új autódat KÉT NAPPAL azelőtt, hogy kirúgtál. Két. Kicseszett. Nappal. Takarodj. Most."

Ilyen fönököm nekem is volt, parádés emberfajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...