Itt nézd vissza a THQ Nordic Showcase adását!

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 2.
  • Videó
Link másolása
Egy óra múlva a kiadó önálló műsorral jelentkezik, ahol olyan játékokat láthatunk, mint a Gothic 1 Remake, de számos új bejelentést is ígér a THQ Nordic.

Alig egy óra múlva kezdetét veszi a THQ Nordic önálló műsora, ahol a hamarosan érkező játékokon lesz a hangsúly. Nem titok, hogy a Ghotic 1 Remake mellett a Titan Quest II-t is láthatjuk majd a műsor során, de a kiadó még számos, eddig be nem jelentett címet is ígér. A tavalyi műsor alapján egy igen terjedelmes adásra számíthatunk, ám érdemes arra készülni, hogy ennek csak egy része fog a játékokról szólni.

Ugyanis a műsor maga 21:00-kor kezdődik, viszont a visszaszámlás már 20:30-kor kezdetét veszi, és előműsor is lesz 20:45-től. Kíváncsian várjuk, hogy milyen egyéb bejelentéseket kapunk majd a kiadótól, mi biztosan nézni fogjuk a műsort, ha pedig ti is csatlakoznátok, a lenti linken keresztül megtehetitek (Twitch-en is közvetítik, ha ott néznétek).

 

Update! A műsor véget ért, a fenti lejátszóban nézhetitek vissza a teljes adást.

1.
1.
crytek
Gothic Remake, Titan Quest II, Epic Mickey, Wreckfest 2 (bár az első nem igen nyerte el a tetszésemet) jöhetnek.

UE5 vs Gothic esete érdekes...látottak alapján nem igen akarták túlvállalni magukat látványban.. meg nem mondtam volna hogy ez a kinézet UE5 ha nem mondják
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...