Titan Quest 2 - halandóból hős

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 2.
  • Hír
Link másolása
A Grimlore Games szerepjátéka a mítoszok földjére kalauzolja el a játékost, a bemutatón villantott előzetesen a mediterrán tájak szépségei mellett a harcrendszerre és a személyre szabható képességekre is vethetünk pár pillantást.

Közel 20 évvel az első epizód megjelenése után, tavaly nyáron jelentették be a Grimlore Games keze alá került folytatást. A felülnézetes akció-RPG-ben mindenki saját szájíze szerint készítheti el karakterét a személyre szabható képességeknek, és a temérdek fegyvernek köszönhetően. A traileren látható változatos, részletgazdag helyszíneken a kisebb szörnyekből és útonállókból mutattak meg párat, és azoknak a leghatékonyabb elintézési módjait.

Essen a választás varázslóra vagy harcosra, esetleg a kettő egyvelegére, a gyönyörű mediterrán tájakon nem lesz hiány a kalandokban. A játék ígérete szerint a mítoszokból ismert legendás lényeket is felsorakoztatja az egyszerű ellenségek hordáin felül, de itt most ebből csak egy kelpie-re hajazó bestiát láthattunk.

A megjelenési dátum egyelőre nem ismert, PC-re, PlayStation 5-re, és Xbox Series X|S-re viszont már betehető a kívánságlistákra.

7.
7.
crytek
TITAN QUEST 2 New 30 Minutes Exclusive Gameplay Demo | ACTION RPG like Diablo in Unreal Engine 5

https://youtu.be/HVWCZYoy_m0?si=opEftflY1DTUNyvJ

Meg is jött a kedvem az 1-hez fel is túrom
6.
6.
Ooorky
#3: Jahh, sajnos elég csúnya vége lett a stúdiónak, THQ már erős lejtmenetben rájuk bízta a Dawn of War: Soulstorm fejlesztését, de pénzt nem adott, így csődbe ment a csapat.

Utána meg a THQ kiadta félkészen a cuccot...
5.
5.
hedzsooo
Meg akarmi is lehet belole, de az eddigiek alapjan nem tunik ez rossznak, hatha megismetli az 1. resze sikeret! :)
4.
4.
Stagrider
Nekem az első a legnagyobb kedvencem ebben a műfajban. A kiegészítők is tetszettek. Ezt az újat egyelőre még nem tudom hová tenni, ahhoz jó lenne látni valamit a karakterfejlesztésből is. Kíváncsian várom egyébként.
3.
3.
Chdz
A maga korában szerintem verte a hasonló játékokat, főleg az Immortal Throne kieggel teljesedett ki. A további kiegeknek már semmi közük az Iron Lore-hoz.. Az érződik is rajtuk. Remélem jó lesz a II, de erre ma már semmi gari nincs.. Reménykedhetünk csak.
2.
2.
Ooorky
Első részét imádtam, igazi jó autista módjára kizárólag passzív képességeket használva toltam végig, nehogy meg kelljen erőltetnem a 3 agysejtemet.
1.
1.
crytek
Ilyen game jöhetne több is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...