2025 tavaszán jöhet a Sid Meier's Civilization VII

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 9.
  • Pletyka
Link másolása
Bár pontos dátum továbbra sincs, a jelek szerint még ebben a pénzügyi évben megjelenhet a játék, ami nagyjából behatárolja, hogy mikorra számíthatunk rá. Reméljük, a következő bejelentés megerősíti a dolgot.

Még nem tudunk sokat a nagy múltú sorozat következő részéről, bár a készítők sikeresen lebuktatták a játékot annak saját weboldalán. A Summer Game Fest keretein belül aztán hivatalosan is bejelentették a játék érkezését, viszont továbbra sem lettünk okosabbak. A tervek szerint még ebben a hónapban, pontosabban augusztus 20-án érkezik majd egy komolyabb játékmeneti előzetes.

A megjelenésről viszont eddig csak annyit tudtunk, hogy valamikor 2025-ben esedékes. A Take-Two legutóbbi pénzügyi jelentésében viszont már szűkítették a időablakot, és a 2025-ös pénzügyi év 4. negyedévében várható a megjelenés. Ez azt jelenti, hogy még 2025. március 31. előtt kézhez kaphatjuk a civilizáció építős játék új részét. Persze, ez egyelőre még csak találgatás, bár a forrás elég megbízhatónak tekinthető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...