Friss traileren a Neo Berlin 2087

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
A cyberpunk hangulatú TPS-FPS hibrid egy izgalmas összeesküvést és roppant látványos akciót ígér az Unreal Engine jóvoltából. Megjelenési dátumról még nincs hír.

A Gamescom alkalmából kapott új trailert az Elysium Game Studio játéka, a Neo Berlin 2087. A TPS-FPS hibrid valahol a Deus Ex és a Max Payne találkozásának tűnik egyelőre, megbolondítva némi belső nézetes akcióval és akrobatikával. A történetből egyelőre csak foszlányokat lehet kiszűrni a trailerből, szerencsére a játék Steam-oldala már több segítséget nyújt.

A cyberpunk hangulatú Neo Berlinben meggyilkolják a rendőrfőnököt, a titokzatos Nolan pedig a a rendőrfőnök lányának védelmére kél. Minden egyes lépéssel közelebb kerül azonban egy sötét összeesküvéshez. Egy fordulatos és izgalmas detektív történetet várhatunk a csapattól, és a trailer alapján a látványban sem kell csalódnunk. Ugyan az animációk még nincsenek a helyzet magaslatán, az Unreal Engine 5-nek köszönhetően a relatíve kis fejlesztőcsapat is egy erősen AA-kategóriás játékot hozhat össze.

A belső és külső nézetes akcióval érkező Neo Berlin 2087 egyelőre nem kapott még megjelenési dátumot, és eddig is csak annyi volt ismert, hogy PC-re érkezik. Viszont a fenti trailer és a játék PlayStation Store-oldala alapján várható a konzolos megjelenés is.

5.
5.
Shadowclaw891
#4: Az oldalukon úgy hírdetik magukat mint veterán ès tapasztalt fejlesztők persze ettől még ha kicsi a csapat akkor nyílván nem lehet AAA szintet elèrni.
4.
4.
hedzsooo
#3: UE5 motor elerheto barki szamara, ahogyan pl. a CryEngine is. Szoval a kinezetre manapsag mar 1 kis csapat is tud odafigyelni, viszont amennyiben a csapat ugye kicsit, + a budget is, akkor nyalvan nem mindenben fog a jatek jeleskedni AAA-szinten
3.
3.
Shadowclaw891
A legelső youtube komment tökéletesen összefoglalja az érzésemet erről a játékról.

"How can this look so high budget and dirt cheap at the same time"

2.
2.
hedzsooo
Hat ezektol sem kaptunk sok mas jatekot meg korabban, ugyhogy egyenlore fenntartasokkal kezelem, ebbol meg akarmi is lehet aztan mire megjelenik! :D De ez az elozetes egeszen hangulatos, az igaz.
1.
1.
Shao Kahn
Nagyon tetszik a trailer, várom a játékot! Viszont konzolon én mindig előnyben részesítettem a TPS-t, az FPS-el szemben. Szóval remélem utóbbi majd a játékban háttérbe szorul.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...