Kiszvárgott az Until Dawn-remake ára, a rajongók nem örülnek

Link másolása
Kiszivároghatott az októberben érkező Until Dawn-remake ára, azonban néhány rajongó nem igazán repes az örömtől. Csalódottságuknak a Redditen adtak hangot.

Azt már tudjuk, hogy október 4-én érkezik az Until Dawn-remake, ami Playstation 5 mellett PC platformra is elhozza a Supermassive Games nagysikerű horrorjátékát. Most pedig úgy tűnik az ára is kiszivárgott egy billbil_kun nicknevű felhasználó jóvoltából, aki a Dealabs-re posztolta ki, mennyiért fogják vesztegetni a játékot. A kiszivárogtatott információ szerint 70 euróba fog kerülni a felújított változat és bár ez az árkategória manapság már egyáltalán nem túl meglepő, sok rajongónak így sem nyerte el a tetszését a döntés, mi szerint teljes árat kér el a kiadó egy 10 éves játékért.

Csalódottságuknak a Redditen adtak hangot, ahol a kommentekben fejtetették ki véleményüket a Sony üzleti lépéséről. "Nem fogok teljes árat fizetni egy játékért, amit 10 dollárért árultak az elmúlt tíz évben" írja az egyik felhasználó. 

12.
12.
Gorgon
#11: Kérdés, hogy őket érdekli-e egy ilyen sztori orientált játék vagy maradnak a tucat lövöldéknél?
Mindegy, én bízom benne, hogy hamar olcsóbb lesz, ha meg nem, hát maximum tovább várok. Nem sietek sehova, mindig van mivel játszani hála az ilyen-olyan akcióknak.
11.
11.
delphijos
#9: "ennyiért nem hiszem, hogy nagy sikert fog aratni, a többség nem fogja megvenni teljes áron"

Persze nem állítom hogy nagy siker lesz, de mi az hogy a "többség". Azóta már több korosztály "belenőtt" abba hogy játsszon, még jó hogy nem azoknak szól ez elsősorban akik 20x végigjátszották. ( Mint ahogy a többi remaster sem ) A fiatal - aki játékoskorba lépett a megjelenés óta - korosztály túlnyomó többsége viszont nem vesz meg 10 éves játékokat. Ahhoz hogy "retro" legyen, meg nem elég régi.
10.
10.
delphijos
"Nem fogok teljes árat fizetni egy játékért, amit 10 dollárért árultak az elmúlt tíz évben"

Nem értem. Akkor ne tegye. Vegye meg egy tizesért. Problem solved.
9.
9.
Gorgon
Szerintem egyszerű a megoldás: nem kell megvenni, majd csak 1-2 év múlva. Nekem is tetszett, de nem olyan nagy szám, hogy 70 Eurot adjunk érte...Főleg úgy, hogy igazából már végigjátszottuk (gondolom a többség többször is).
Ennyiért nem hiszem, hogy nagy sikert fog aratni, a többség nem fogja megvenni teljes áron, szóval lehet, hogy fél év múlva már fele ennyiért foják árulni, 1 év múlva pedig kb annyiért, amennyit nekünk is megér.
8.
8.
Caleon
10 éves játék, day0 70 euro. Nem értem azokat, akik ezen sírnak. Várják meg a black friday-t és majd megvehetik 30-ért. Oh, wait, nem-nem, minden azonnal kell.

First world problem.
7.
7.
crytek
#6: THQ meg ingyen az eredeti tulajoknak pár játék remastered verzióját. Mafia-áknál is odaadták a 2-3-at és a kettőt úgy hogy fullosba mikor egy dlc-t se vettél meg .... de ezek nem alap konstans dolgok. Nem kell ezt elvárni véletlenül sem. Üzletpolitika az egész.
6.
6.
Kamukaze
#5: Nem jogszabályt találtam erre, szimplán leírtam a saját véleményemet mivel szerintem úgy lenne a korrekt. És azért erre találthatunk pár példát az ezt megelőző original/remake üzletpolitikában :)
5.
5.
crytek
#3: Mert miért kéne adni? Találtál erre valami jogszabályt vagy mi a fene?

Az a baj, hogy a sok sírógép azt képzeli kötelező mindennel 0 day játszani meg megvenni.
4.
4.
Anti crytek
Nagyon helyes! Fizessetek csak gyerekek!
De most eljátszok a gondolattal: ha annyira spúr lennék, hogy még háromezer forintot se adnék egy játékért (ilyen velem sose fordulhat elő), és csak a havidíjas csomagokban megjelenő játékokkal játszanék, biztos nem háborodnék fel azon, hogy van aki felháborodik azon, hogy egy 10 éves játékot annyiért akarnak eladni, mint egy vadiújat. Nem???
3.
3.
Kamukaze
#1: Szerintem ezt a "kuss a neve" köpetedet gondold újra. Amennyiben valaki már megvette az eredetit, annak fele áron kellene adni. Viszont akik még csak most fog beruházni rá, neki nyilván a teljes áron adnám. Szerintem ez így lenne a korrekt.
2.
2.
Merőkanál
Lesz az még 30 Euró is annyira azért nem nagy szám
1.
1.
crytek
A régi az 10 éves... ez meg idei lesz. Szóval a rajongóknak kuss a neve ha ennyit se tudnak felfogni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...