Until Dawn - megvan, mikor jelenik meg az újrázás

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
Azt már rég tudni, hogy az Until Dawn-játékot kétízben is megkapjuk újra a közeljövőben, hiszen érkezik egy felújított kiadás, illetve egy filmváltozat is. Most az előbbinek a megjelenési dátuma derült ki, ami közelebb van, mint gondolnánk.

Már augusztus elején elkezdődött az Until Dawn-film forgatása, sőt a projekttel kapcsolatban az is kiderült, hogy milyen színészekre számíthatunk majd a mozivásznon. Most viszont a játék másik iterációjáról van szó, a felújított kiadásról, ami PC-re és PlayStation 5-konzolokra érkezik majd, egészen pontosan pár hónap múlva.

A pontos megjelenési dátum október 4., viszont emellett a fejlesztők közzétettek egy összehasonlító videót is. Természetesen jobban kidolgozott karaktermodelleket, jobb világítást és árnyéktechnikát és alapvetően egy szebb élményt fogunk kapni, de ezt a videó is tökéletesen bemutatja:

A kamerakezelést is átdolgozták, de narratív szempontból a prológushoz is hozzányúltak – magához a történet folyamához viszont nem, ami valószínűleg nem is baj.

1.
1.
crytek
20 nyelv közé itt már ne fért oda a magyar... de biztos csinálnak majd hozzá. Ahogy kb az összes ilyen játékhoz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...