Megint ingyenes a Star Citizen

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 19.
  • Akció
Link másolása
Bár csak pár napig játszhatunk ingyenesen a játékkal, több mint egy tucat hajót próbálhatunk ki, hogy a nagy évi szavazáson megfelelő véleményt tudjunk formálni.

Újabb ingyenes periódussal jelentkezik a Star Citizen. Minden idők legdrágább játéka, ami még el sem készült, négy napig lesz ingyenesen játszható mindenki számára, ráadásul nem is akárhogyan. Ugyanis kapásból a top 16 hajót is kipróbálhatjuk, így szó szerint a játék legjavát tapasztalhatjuk majd meg.

A játék most tartja a Ship Showdown eseményt, amikor is a játékosok szavazhatnak a Star Citizen legjobb hajóiról. Az eddigi eredmények alapján 16 hajót választottak már ki, az ingyenes időszak alatt pedig már ezekre a hajókra szavazhatnak a játékosok. Természetesen, ha valakinek megtetszik a játék és bevásárolná magát.

Megjelenési dátumról még továbbra sincs hír, ahogy a Squadron 42 érkezéséről sem, viszont azt nem lehet elvenni a játéktól, hogy remekül fest! Az ingyenes periódus augusztus 22-ig tart majd.

1.
1.
hedzsooo
Hat amikor legutobb "jatszottam", inkabb tech-demo volt meg, mint igazi jatek... Lehet ujbol felteszem majd... Jovore. Addig ugy sem fog valtozni sokat, gondolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...