GC 2024: Dying Light 2 DLC érkezhet?

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 20.
  • Pletyka
Link másolása
Geoff Keighley már a Techland következő projektét teaseli X-posztjában, melyben csak annyit olvashatunk, hogy „A vadállat közeleg”. Természetesen a ma esti Gamescom nyitóesten árulnak majd el többet.

A vadállat közeleg – áll Geoff Keighley X-posztjában, melyben egy élőszereplős teaser is szerepel és melyben kitér arra is, hogy a Gamescom mai nyitóestjét mindenképp nézzük, hogy ne maradjunk le a bejelentésről.

Hogy mi is lehet ez a vadállat? Nagy valószínűséggel a Techland következő projektje, hiszen a napokban védették le a Dying Light: The Beast nevet.

Azt sajnos nem tudni, hogy mi is lesz a The Beast, lehetséges, hogy a Dying Light 2-höz egy készülő nagyobb kiegészítő, de az is meglehet, hogy egy spin-off rész a játéksorozathoz. Egy biztos, ma este a Gamescom nyitóestjén kiderül, szóval ne felejtsétek el nézni – már ha a tűzijáték nem kötné le a figyelmeteket eléggé.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...