Black Myth: Wukong - hatalmas sikere van Steamen

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Az egyidejűleg játszó játékosok szempontjából nagyot tarol a Black Myth: Wukong Steamen, már most a platform negyedik legnagyobb nyitányát produkálta.

Nemrég félórányi játékmenet szivárgott ki a Black Myth: Wukongról, ami a játék harcrendszerébe adott betekintést, most pedig arról szólnak a hírek, hogy a játék a Steam listáján a negyedik helyet érte el az egyidejűleg játszó játékosok szempontjából – pedig még csak pár órája jelent meg.

A SteamDB adatai szerint - a cikk írásakor – az egyidejűleg játszó játékosok száma meghaladta az 1,4 milliót, ezzel olyan címeket előzött meg, mint a Cyberpunk 2077, a Lost Ark vagy épp a Dota 2. Három játék előzi csak meg, ezek pedig a következők: PUBG: Battlegrounds, Palworld, Counter-Strike 2.

A Black Myth: Wukong ma, vagyis augusztus 20-án jelent meg PC és Playstation 5 platformokra, később pedig Xbox Series X|S-re is várható.

4.
4.
crytek
Már 18 milliót adtak el....eszméletlen durva. És xbox ugye benne sincs
3.
3.
hedzsooo
Elejet toltam, bexaras jol fest PC-n, meg nekem is van a kuzdelmekben sikerelmenyem, PLUSZ aki ismeri picit az eredeti sztorit, annak a jatek tortenete is szerintem baromi hangulatos tud lenni, konnyeden megertheto! :) A soundtrack is mind kurtajo!

Ja, ma jott ki 1ebkent friss driver a zoldektol, erdemes leszedni ehhez a jatekhoz is. Mar ha GeForce karival toljuk ugye. ;)
2.
2.
crytek
Már 2.1 millió felett..durva eladásai lesznek majd
1.
1.
csoki0619
Bitang jó game lett az eddig látottak alapján, csak se ps5, se valamire való videókarim sincs még, mostmár muszáj lesz rászánni a zsetont.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...