GC 2024: Sid Meier's Civilization VII - kiszivároghatott a megjelenési dátum

Link másolása
Úgy tűnik, kiszivárgott a Sid Meier-féle Civilization-sorozat hetedik etapjának megjelenési dátuma. Az információ szerint jövő februárban fog érkezni a stratégiai játék.

Azt már tudtuk, hogy a jövő évben új résszel gazdagodik a Sid Meier-féle 4X-franchise, a Civilization, viszont eddig úgy sejtettük, a hetedik rész megjelenési dátuma majd valamikor tavasszal lesz esedékes. Egy szivárgás alapján azonban úgy tűnik, hamarabb fog érkezni az új epizód. Az információt a híres-hírhedt szivárogtató, billbil-kun osztotta meg az X-en. E szerint az új rész jövő év február 11-én fog érkezni és két változat lesz elérhető, a Standard, illetve a Deluxe.

Ez utóbbi már február 6-án lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kipróbálják a játékot, persze ennek meg lesz az ára is. Míg a standard kiadás 69.99 dollárba fog kerülni, addig a deluxe-ért 99.99 dollárt fognak elkérni. A Nintendo Switch-tulajok viszont örülhetnek, az ő esetükben ugyanis 10 dollárral olcsóbb lesz mind két kiadás.

A Sid Meier's Civilization VII 2025-ben fog érkezni PC, Xbox One, Xbox Series X|S, Playstation 4, Playstation 5 és Nintendo Switch platformokra. Ma este bővebb bemutatót kapunk a játékból a Gamescom közvetítésén.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...