GC 2024: Friss bemutatót kapott a Call of Duty: Black Ops 6

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
A játékot társfejlesztő Raven Software két munkatársa a Gamescom nyitóünnepségén beszélt a játékról, sőt egy küldetést részleteit is bemutatták kedvenc karaktereinkkel.

Az utóbbi hetekben már számos részletet megtudhattunk az idei Call of Duty-ról, többek között a Zombies módról, valamint az újradolgozott mozgási rendszerről. Most azonban a Black Ops-részek másik igen komoly aspektusáról láthattunk egy vaskosabb bemutatót: az egyjátékos kampányról.

A Gamescom megnyitó műsor során rögtön a második szám a Raven Software munkatársainak bemutatója volt, akik a multis élmény és újítások helyett ezúttal a kampányra fókuszáltak, és egy teljes küldetést, a Most Wanted névre keresztelt missziót nézhettük meg. Természetesen nem az egész küldetést nézhettük végig, egy erősen megvágott élményről van szó, viszont ha bárkiben is kétségek merültek fel, hogy vajon tényleg egy Black Ops-élményt kapunk-e, annak van egy jó hírünk.

A játékról a Call of Duty Next műsorán még többet árulnak majd el a készítők, ami augusztus 28-án lesz. Ez az esemény a co-op Zombies mód és a kampány helyett viszont a szűkebb értelemben vett multis játékmódokra fogja helyezni a hangsúlyt. A korai hozzáférés nemcsak az előrendelők, de az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők számára is elérhető lesz az október 25-i megjelenés előtt.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
Kamukaze
2.
2.
crytek
Várós nagyon ,megvan a szokásos pörgés akciózás
1.
1.
Kamukaze
Majdnem sikerült végig néznem röhögés nélkül a tűzharcot és a taktikai mozgásokat. Majdnem... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...