GC 2024: Utolsó trailerével volt jelen a Black Myth: Wukong

  • Írta: Luchiano
  • 2024. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
A Gamescomról egy launch trailerrel jeletkezett a mai napon megjelent és már játszható Black Myth: Wukong, ami azonnal Steam-rekordot döntött - most ezt a játékot játszák legtöbben, több mint 2 milliónyian.

Egy rövid videóval tette tiszteletét a Black Myth: Wukong a Gamescomon, többre nem is volt szükség, mert éppen a mai napon jelent meg, akit érdekel már játszhat is ezzel a kínai mondavilágon alapuló soulslike játékkal. A steames adatok alapján nagyon jól sikerült a nyitás, több mint 2 millióan kezdtek bele a kalandba, amivel felülmúlta már többek között az Elden Ring vagy a Cyberpunk 2077 számait is.

A játék augusztus 20-án jelent meg PC-re és Playstation 5-re, Xbox Series X/S konzolokra később várható.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

9.
9.
crytek
#8: Az a minden második kb 1 db 6/10-es teszt .... a game világsiker tovább kár róla bármit beszélni
8.
8.
hedzsooo
#6: Nem kell hozza kulon kepzesekre jarni. Eppenseggel eleg ha vki tud angolul, minden 2. szapulta kulfoldon a jatekot + a keszitoit is minden 2. cikkukben. Aztan a vicces meg az, hogy minden 2. cikkuk kozott meg dicserik ugye most is a jatekot, mert lattak hiaba probalnak rola degradaloan irni, mindenhol oriasi a sikere.
7.
7.
crytek
Black Myth: Wukong has sold 10 million copies across all platforms.
6.
6.
Zuzmo
#4: Fú, eddig nekem ez eszembe nem jutott volna erről a játékról, de látom te képzed magad. Nem semmi.
5.
5.
hedzsooo
4.
4.
Lorthirash
Na ennyit ér az LMBTQ meg ez a pol korrekt szarság, meg összességében a mai világban túl tolt liberális faszfej közösség. A játék kiváló lett, örülök hogy ellenálltak a fejlesztők ezeknek a gyökereknek.

Ez is bizonyítja mennyire tévúton járnak, akik ezeket az eszméket tolják, mert a művészetben ennek semmi értelme és helye sincs!
3.
3.
crytek
#2: Az ilyen minek játszik akkor? Rossz hobbit választott
2.
2.
hedzsooo
#1: Mert mindig lehet valaki aki akkor hall 1 jatekrol eloszor mikor mar eppenseggel meg is jelent? Mert akar meg az is lehetseges, hogy vannak akik nem napi 24 oraban figyelik az osszes jatekhoz szolo osszes hirt? :D Nem tudom persze, csak mindossze kerdeztem, ennyi. XD
1.
1.
crytek
Ez sosem értettem minek promoznak valamit ami már megjelent. Nem nagyon bizhattak a sikerben :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...