GC 2024: Ütős gameplay trailert villantott a Dune: Awakening

  • Írta: szlav
  • 2024. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Arrakis forró homokdűnéi nem kegyelmeznek az óvatlan játékosoknak. Alapos betekintést nyerhettünk a Conan: Exiles alkotóinak legújabb túlélő MMO-jába, a Dune: Awakening-be.

Akik igazán közelről figyelték a Dune: Awakening fejlesztésék, azok tudhatják, hogy a Funcom rendszeresen osztott meg mélyebb betekintést a készülő túlélőjáték rendszereibe, a korai zárt tesztek résztvevői pedig saját kézzel is kipróbálhatták már a kíméletlen alkotást. Most azonban egy bombasztikus gameplay előzetessel készültek a Gamescom műsorára, az összkép pedig eléggé rendben van!

Egészen a karakterkészítőtől figyelhettük a játékos első lépéseit, ahogy először lábat vet a forró, száraz homokon. Ízelítőt kaptunk az akcióból, az MMO-s közösségi elemekből, a bázisépítésből és a PVP-ből is, de még a crafting-rendszerre is kaptunk némi rálátást - az ornithopterünket például alkatrészről alkatrészre építhetjük meg. Nagybetűs lesz a Túlélés a játékban, hiszen a tűző nap, ellenséges frakciók és idegen játékosklánok mellett a gigantikus homokférgek is veszélyt jelentenek majd ránk.

A Dune: Awakening a jövő év elején érkezik PC-re, később azonban Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is ellátogat majd a játék. 

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
xICEMANx
Hát.... ettől még Peter Molyneux új játéka is szebben néz ki... elég gagyi...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...