GC 2024: Masters of Albion - új játékon dolgozik Peter Molyneux

Link másolása
A Fable, a Black and White és a Dungeon Keeper atyja, a gaming világ Nagy Mesemondója, a híres-hírhedt Peter Molyneux visszatért, hogy új játékkal örvendeztesse meg a nagyérdeműt.

Így igaz, a Fable és a Dungeon Keeper atyja, Peter Molyneux, akin nem fognak a botrányok, visszatért, hogy egy új játékkal örvendeztesse meg a nagyérdeműt. A Masters of Albion című alkotással vissza szeretne térni a gyökerekhez, így ez pont olyan lesz, mint az említett két cím ötvözete. Míg a játékmenet a Dungeon Keeper és a Black and White-féle "godgame" zsánert erősíti, addig a hangulat egyértelműen a Fable-játékokra jellemző könnyed fantasy lesz.

Ez pedig nem véletlen, ugyanis a címből sejthetően a játék akár egy Fable spin-off is lehetne (nem az, hiszen az IP jogai már a Microsofthoz tartoznak). A játékban nappal gazdálkodnunk kell, éjjel pedig meg kell védenünk kis településünket a különböző veszélyektől, ekkor lehetőségünk lesz irányitani egy Hős-karaktert is. A bejelentés azonban felvet egy igazán fontos kérdést: Chicken chaser, do you chase chickens?

A készülő címről egyelőre többet nem tudunk, viszont akit érdekel az Steamen már várólistázhatja.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Nothing
"Nagy mesemondó"...?
Ezt a szépen csengő szinonimáját még nem hallottam a "gátlástalan hazudozó"-nak. :)
1.
1.
Azatoth
Volt 30 éve egy The Horde nevű, egyébként elég jópofa, de emlékeim szerint nagyon nehéz játék. Ez a koncepció arra emlékeztet.

https://youtu.be/yh5TWv6EtxI?si=wWPI8F-6Olwqp00b
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...