GC 2024: Már tudjuk, mikor jön az Unknown 9 Awakening

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Élőszereplős előzetessel érkezett a pontos megjelenési dátum. Az Anya Chalotra főszereplésével készülő akció-kalandjáték október közepén már a boltok polcain lesz.

Egy hónapja kaptunk egy igen szép, 8 perces terjedelmű gameplay videót, alatta pedig még a fejlesztők kommentárját is hallgathattuk, ami hasznos infókkal egészítette ki az egészet. A Reflector Entertainment által fejlesztett projekt egy teljesen új IP-ként érkezik majd a Bandai Namco kiadásában, amiben a The Witcher-tévésorozatból ismert, Yennefert alakító Anya Chalotra lesz a főhős.

Az élőszereplős trailer misztikusan indít, és Haroona karakterének egyik speciális képességére fókuszál, aminek segítségével látja a lehetséges jövőket, és láthatóan képes ugrálni az idősíkok között. A kalandjáték nyárról tolódott pontos megjelenési dátuma október 18-ra esik, és a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, és Xbox Series X/S konzolos verziók mellett PC-re is érkezik. 

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
Sosem fogom megérteni hogy ott a mocap azt full más a nő arca a játékban itt ism Ez hogy mire jó felfogni se fogom soha
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...