GC 2024: Futottak még az Opening Night Live műsorán

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 21.
  • Rendezvény
Link másolása
A Gamescom nyitóestjén most is rengeteg címet láthattunk, érdekesebbnél érdekesebb alkotásokat. A nagyobb durranásokat már külön cikkekben megírtuk, de most itt az ideje, hogy egy gyűjtőcikkben a kisebb, de ugyancsak figyelemre méltó játékok kapják a rivaldafényt.

Aki tegnap nem a tűzijátékot nézte, az elkaphatta a Gamescom nyitóestjét, melyen olyan nagy címek sorakoztak fel, mint az Indiana Jones and the Great Circle, az Unknown 9 Awakening, a Kingdom Come: Deliverance II, vagy épp a Sid Meier’s Civilization VII. Most viszont eljött az ideje, hogy a kisebb, de ugyancsak érdekes címeket nézzük meg ebben a gyűjtőcikkben. További szócséplés nélkül, íme, a lista:

Goat Simulator Remastered

Mindenki kedvenc fizika alapú kecskeszimulátora felújított kiadást kap, melyben nemcsak a grafikát, fényeket én en bloc a látványt turbózzák fel nekünk, de az össze kiegészítőt is megkapjuk majd még ebben az évben, mikor megjelenik PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re.

Persona 3 Reload: Episode Aigis

Már egy ideje tudni, hogy érkezik az Episode Aigis a Persona 3-hoz, sőt a megjelenési dátummal (szeptember 10.) is tisztában voltunk, így ez a videó inkább csak hype keltés, abban azonban kiváló.

King of Meat

Egy kaotikus kooperációs játék, a King of Meat is érkezik valamikor. A 4 fős co-oppal és jobbnál jobb kazamatákkal kecsegtető kaland még nem tudni, mikor jelenik meg, de a jövőbeni játéktesztekre már lehet regisztrálni. A King of Meat PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, PC-re és Nintendo Switch-re várható.

Lynked Banner of the Spark

Még ebben az évben kipróbálhatjuk majd ezt a színpompás akció-roguelike kalandot, melyben a barátainkkal együtt vághatunk neki a különféle kihívásoknak. Egyelőre csak PC-re van bejelentve a játék, ahol azonban már október 22-én kezdetét veszi a korai hozzáférés.

Infinity Nikki

Új kedvcsináló érkezett az öltöztetős kalandjátékhoz, mely PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Androidra és iOS-re is érkezik valamikor. A zárt bétára már jelentkezhetünk.

Warhammer 40.000: Space Marine II

Hív a háború és meg kell mentenünk az Imperiumot! Újabb kedvcsináló érkezett a Space Marine 2-höz, azonban ezúttal csak egy pár másodperces szösszenetet kaptunk. Szerencsére már nem kell olyan sokat várnunk a játékra, hiszen szeptember 9-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re.

Predecessor

Megjelent a modern MOBA műfaját újradefiniáló külső nézetes kaland, a Predecessor. Több év munkáját indították most útjára a nagyvilágban a fejlesztők, szerencsére nem közönség nélkül, hiszen a játéknak már több, mint 2 millió játékosa van. A Predecessor ingyenesen elérhető PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re. Tegyetek vele egy próbát!

Genshin Impact

Hatalmas frissítés érkezett a népszerű játékhoz, melyben egy teljesen új pályát, Natlant is megkapjuk sok más mellett. Natlan a sárkányok állama és egyben az ötödik régió Teyvatban, Pyro Archon irányítása alatt. A játékot még ezentúl bejelentették Xbox-konzolokra is, ahova november 20-án érkezik majd.

Naraka: Bladepoint x Tomb Raider

A kollaboráció végre megjelenési dátumot kapott, és alig egy hetet kell már csak rá várnunk, hiszen augusztus 28-án érkezik az ingyenesen elérhető battle royale-játékba Lara Croft az összes olyan platformon, ahol a Naraka: Bladepoint is elérhető, vagyis PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és PC-n.

Monument Valley 3

A Netflix gondozásában készül a Monument Valley következő etapja, melyben egy teljesen új történet vár majd ránk. Exkluzívan a Netflix játékkönyvtárába érkezik majd az alkotás december 10-én.

Towerborne

Mesés animációval, oldalnézetes játékmenettel és kihívásokkal teli harcokkal vár minket a Towerborne, melyben egyik legfőbb célunk a túlélés lesz. A játék szeptember 10-én lép be a korai hozzáférés állapotába Xbox Series X/S-en és PC-n, természetesen elérhető lesz a Game Pass kínálatában.

Zenless Zone Zero

Ahogy a Genshin Impactba, úgy a Zenless Zone Zeroba is egy új pálya érkezik nemsokára, mégpedig New Eridu. A videóban még feltűnik Burnice és Caesar is, egymásnak feszülve. Ők lesznek egyébként nagy valószínűséggel a Sons of Calydon legújabb tagjai.

Batman: Arkham Shadow

Megérkezett a legelső olyan felvétel a Batman: Arkham Shadow-ból, mely végre nem egy előre renderelt kedvcsináló, hanem ténylegesen a játékot láthatjuk mozgásban. Az Arkham-széria VR-os iterációja kizárólag Meta Quest 3-ra készül és valamikor októberben számíthatunk rá.

Little Nightmares III

A legsötétebb helyeken inkább kétszer is nézzünk körbe mielőtt elengedünk egy barátot. A legújabb trailerben a barátság kapja a főszerepet ebben a rideg világban. A Little Nightmares III valamikor 2025-ben érkezik PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és PC-re.

Herdling

A Far: Changing Tides készítőitől érkezik a Herdling, egy újabb interaktív fikciós kaland, melyben egyedi, kifejezetten szőrös állatok lesznek segítségünkre. A Herdling valamikor 2025-ben várható, egyelőre még nem tudni milyen platformokra.

Arena Breakout Infinite

Már korai hozzáférésben elérhető az Arena Breakout Infinite, de a legújabb trailer azt is elárulta, hogy 2024 végén a teljes megjelenésre is számíthatunk – a platformok teljes listája még nem ismert.

Dark and Darker Mobile

Mobilra látogat a Dark and Darker, sőt már elő is regisztrálhatunk rá. Azt még nem tudni, hogy mikor, de Androidra és iOS-re is érkezik majd a kaland.

Floatopia

A NetEase legújabb kalandjában egy Animal Crossing-szerű élmény vár majd ránk, kicsit megfűszerezve. A Floatopia valamikor 2025-ben érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és PC-re.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...