GC 2024: Ütős előzetest kapott a PS5-re is érkező Indiana Jones and the Great Circle

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 20.
  • Hír
Link másolása
A legújabb Indiana Jones-játékban Troy Baker játssza a legendás kincsvadászt, ami PC és Xbox-exkluzív címként indít idén év végén, majd PlayStation 5-re is megjelenik 2025 tavaszán.

Az Indiana Jones and the Great Circle-ben külsőre Harrison Ford maradt az ikonikus kalandor, de a szinkronszínész és motion capture szerepét Troy Baker kapta, aki elmondása szerint gyermekkora óta rajong a sorozatért és nagy megtiszteltetésnek veszi, hogy eljátszhatja a kincsvadászt.

A Baker narrációja mellett kiadott előzetesben körvonalazódnak a dolgok, a világot körbeutazva kell majd megfejteni a rejtélyeket. A megszokott dzsungeles, sivatagos és barlangos helyszínek pofásan mutatnak FPS nézetben, a belsőnézetes felfedezés alatt csapdák és fejtörők tömkelegével kell majd szembenézni, ami alatt ellenség is akad majd bőven. A harcok hevében előkerülnek majd a védjeggyé vált fegyverek is, a hűséges ostor és a forgótáras kézifegyver jó szolgálatot tesznek, de puszta kézzel is oszthatjuk majd a pofonokat.

Sokak számára örömhírként megtudtuk azt is, hogy a játék csupán ideiglenes konzolexkluzív lesz Xbox Series X/S-en, első napos Game Pass hozzáféréssel, hiszen 2025 tavaszán befut majd a PlayStation 5-ös verzió is. Természetesen az xboxosokkal párhuzamosan december 9-én a PC-sek sem maradnak ki a mókából.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

4.
4.
Chdz
Ha jobban modolható lesz a játék, PC-n tuti megoldják majd a tps-t. Egyébként se volt Indy még fps-ben, régen Nintendora, meg Szegára is, csak platformerként voltak jelen.
3.
3.
Zisten
Engem letudnának húzni.
Rögtön fizetném a "Full TPS mode" fizetős DLC-t. :D
2.
2.
DarkLord
Ütős cucc lesz az tuti, ahogy egyre többet mutatnak belőle! Viszont emelett a belsőnézetes dolog mellett nem tudok szónélkül elmenni...nekem ez TPS nézetben adná igazán (de lehet valakinek meg így jön be jobban.).
1.
1.
crytek
Egyre jobban várom a decembert. Ha minden marad a megszokott modom ugyis onnantól már január 4-ig szabin vagyok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...