Animációs film jön decemberben a Gyűrűk Urából

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 23.
  • Cooltúra
Link másolása
The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim címmel érkezik a Rohan legendás királyának idejét bemutató, rajzolt Tolkien történet, amibe nagyszabású csaták és jelenetek várhatók az előzetes alapján.

A modern mozitörténelem kiemelkedő alkotásai között foglal helyett a J.R.R. Tolkien regényei alapján készült Gyűrűk Ura trilógia, amit Peter Jackson zseniális rendezése tesz igazán mesterivé. A Hobbit feldolgozása már nem ért el olyan magasságokba, de a szintén trilógiává duzzasztott alkotás – ami furcsa döntés volt, tekintve hogy a Hobbit könyv 300 oldalas kb. – így is messze átlagon felüli minőségűre sikeredett.

Ezúttal azonban Peter Jackson a gyártásvezető székébe ül majd, a rendezés jogát pedig Kenji Kamiyama kapja, aki olyan produkciókon dolgozott már mint a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex vagy a Blade Runner: Black Lotus. A sztori időbeli elhelyezkedését illetően körülbelül 2 évszázaddal játszódik a Gyűrű Szövetsége előtt, és Rohan legendás királyának, Helm Hammerhandnek korába repít vissza. A királyhoz delegáció érkezik, és ajánlattal az uralkodó elé, a rosszul sikerült lánykérés után viszont konfliktus támad a két fél között, ami vérontásba torkollik, Wulf ezután háborút indít apja gyilkosai ellen, akik kénytelenek visszavonulni a Hornburgok ősi erődítményébe (Helm szurdok).

A látványosan megrajzolt, több mint 120 perces animációs film december 13-ra érkezik meg a mozikba, de érdemes lesz megfontolni nagy üdítőt vesz e az ember a 2 óra 10 perces vetítésre.

1.
1.
hedzsooo
A stilusa nekem tetszik, igazabol nagyon velemeny akkor lehet majd mondani rola ugye, ha mar 1x legalabb lattuk. De eddig nagyon szinvonalasnak fest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...