Átlendült végre a holtponton, felkerült Steamre a Deadlock

  • Írta: Luchiano
  • 2024. augusztus 24.
  • Hír
Link másolása
Végre a Valve hivatalossá tette készülőben lévő csapatalapú MOBA TPS játékát, amiről már nagyon sok minden kiszivárgott korábban. De egyelőre ennél többet nem osztottak meg.

Nem lehet pontosan tudni, mi volt a Valve terve, de úgy tűnik nem jól sült el, mert nem sikerült szűk körben tartani a Deadlock létezését és fontosabb paramétereit; mi is írtunk már a kiszivárgott információkról. Bár több hivatalos részlet továbbra sincs, legalább a játék Steam oldala már elérhető.

Sok konkrétum nem derül ki a Steam felületén sem egyelőre: TPS nézetből játszható, csapatalapú, MOBA játék lesz a Deadlock, amiben hősökként csaphatunk össze az online térben. Egy rövid videó került még fel a Streamre, amin egy nagydarab rendőr pihen egy boltnak támaszkodva, a háttérben három gyanús alak lopódzik át az utcán. Fontos jelentősége lehet még a "3. szemnek", mert a bolt neve (?) és a híd alatti rajzok is erre utalnak.

Sajnos ennél többet nem osztott meg a Valve, sem a HW igényről, sem a megjelenésről, de még a következő lehetséges videókról, bejelentésekről sem hullt le a lepel. A játékot egyelőre csak meghívóval rendelkezők tudják lehet elérni, játszani.

1.
1.
Extol
Amit én láttam játékmenet videót, az átkozottul unalmasnak és látványvilágában kifejezetten elavultnak tűnt. Reméljük az pre-alfa verzió volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...