GC 2024: Így fest élesben az Atomfall

  • Írta: szlav
  • 2024. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
A korábbi előzetes mellett játszható demóval is részt vett a Gamescomon az Atomfall. A Rebellion posztapokaliptikus túlélőjátékának az Egyesült Királyság legszörnyűbb atomkatasztrófája ad hátteret.

Ha atomerőmű-katasztrófáról van szó, egyből Csernobil jut eszünkbe, ám 1957. október 10-én Anglia északnyugati partját is ellepte a nukleáris kihullás. A Windscale fire néven elhíresült incidens során három napig lángolt a helyi atomerőmű, radioaktív részecskékkel beterítve az Egyesült Királyságot és Európa egy részét. Ez a kevésbé tárgyalt incidens ad hátteret az Atomfall című játéknak, mely a Sniper Elite-játékokat jegyző Rebellion egyik új fejlesztése.

Zsánerét tekintve egy belsőnézetes, immerzív túlélőjátékról van szó, amelyben a lövöldözés és lopakodás mellett kiemelt szerepet kap a felfedezés és a craftolás is. A héten már egy rövid, de annál ütősebb trailert láthattatok a játékból, az IGN újságírói azonban kipróbálhatták a Gamescom helyszíni demóját is. Töltsünk hát el negyed órát az Atomfall korai játékmenetével, ahol a lopakodás és felfedezés mellett rivaldafénybe kerülnek a csúnyán elrozsdásodott fegyverek is!

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...