Előző generációs konzolokra is érkezik majd a Lollipop Chainsaw RePOP

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 29.
  • Hír
Link másolása
A jelenlegi konzolgeneráció és a PC-s közönség már szeptemberben megkapja Suda51 kultjátékának felújított változatát, de a PlayStation 4 és az Xbox One sem marad ki sokáig a mókából.

Már nem kell sokat várnunk, hogy elérhetővé váljon a PlayStation 3 és Xbox 360 korszak őrült játékötleteit jól tükröző Lollipop Chainsaw felújított változata, a Lollipop Chainsaw RePOP. A felújított látvány mellett számos más újításra is számíthatunk a pompomlányos-láncfűrészes kaland során. Viszont nem volt eddig teljesen felhőtlen az öröm.

A játék ugyanis a PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érkezik, valamint a jelenleg aktuális platformok legkorosabbikára, Nintendo Switch-re is. Ezért is volt furcsa, hogy az előző konzolgeneráció képviselői első körben kimaradtak a bejelentésből. Mint kiderült, ez nem véletlen, mivel a szeptember 12-i megjelenés során valóban nem érkezik a játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Szerencsére nem kell sokat várniuk a konzoltulajoknak.

Novemberben ugyanis elérhetővé válik majd a prev-gen gépekre is a játék, igaz, pontos megjelenési dátumról egyelőre nem tudni. A port a fejlesztők elmondása szerint teljesértékű lesz, így nemcsak a frissített látvány, de az új játékmódok is érkeznek majd PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

1.
1.
sumblinker
Gondolom csak Limited run fizikai kiadásban jelenik meg PS4-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...