Switch-re tart a Guilty Gear: Strive

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Jövő év elején érkezik a Nintendo hibridkonzoljára az Arc System Works animés verekedős játéka. Pontos megjelenési dátum is van, sőt fizikai kiadást is kapunk majd.

Közel négy évvel az eredeti megjelenés után az Arc System Works animés, formabontó verekedős játéka végre beveszi az utolsó platformot, amin még nem jelent meg. A fejlesztők külön trailerben jelentették be, hogy játékuk teljes, 28 karaktert tartalmazó verziója 2025. január 23-án érkezik majd meg Nintendo Switch-re. A játékot az Arc System oldalán rendelhetjük majd elő fizikai kiadás formájában, illetve a Nintendon e-Shopban is. A jövő idő egyáltalán nem véletlen, egyelőre egyik opció sem aktív.

Az 1998 óta futó Guilty Gear-sorozat legújabb epizódja is a jól ismert világban játszódik, és ugyanúgy Sol Badguy-t követi nyomon. A Guilty Gear világában a mágia teljes egészében felváltotta a modern technikát, azonban a mágia következményeibe majdnem belepusztult a világ. Akiket átjár a varázslat, geareknek nevezik, és főhősünk fejvadászként ezeket az embereket vadássza le, miközben ő maga is közéjük tartozik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...