Független stúdióként nyílik újra a Timbre Games

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
Nyár elején hozta meg a szomorú döntést a Sumo Group, a pénzügyi helyzetük fenntarthatósága érdekében be kellett zárniuk a Timbre Games stúdiót, ami most úgy tűnik hamvaiból feléledve független fejlesztőcsapatként kezdi újra.

A kanadai illetőségű Timbre Games úgy tűnt bezárásra került júniusban, de a stúdió LinkedIn oldalán közölte a jó hírt, függetlenként folytatják tovább a videójáték fejlesztést. A közlésben egyben köszönetet nyilvánítottak a Sumo Digitalnak, akik mindenben segítették az átállásukat, sőt, a Timbre Games nevet és brandet is megtarthatták az újrainduláshoz.

A videójátékos közösség elképesztő mértékű támogatással állt a srácok felé, ami nagyon jól esett nekik a vészterhes időkben. A posztból az is kiderült, partnerkapcsolatba léptek a Studio Capital Managementtel, akik a cég üzleti részét kezelik majd, emellett a vezetőséget is lecserélték. A következő hónapokban többet is elárulnak majd a cég jövőjével kapcsolatban, addig is a honlapjukon sejtelmesen áll a logójuk alatt egy felhívás: "Figyeljétek ezt az oldalt...".

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...