Megjelenés utáni DLC-t kaphat az Astro Bot

  • Írta: pandaril
  • 2024. szeptember 5.
  • Pletyka
Link másolása
Egy zárt sajtótájékoztatón beszéltek a fejlesztők arról, hogy már folyamatban van további tartalmak készítése a játékhoz. Sajnos nem tudni, hogy pontosan mikor és mi érkezik.

Szinte hihetetlen, hogy ugyan az a cég adta ki a Concordot, mint a ma megjelenő Astro Botot. A PlayStation történetének legnagyobb bukása és a platform szempontjából várhatón az év játéka esélyes alkotás három hét különbséggel jelent meg. És a jelek szerint nem csak minket hódított meg a kis kék robot kalandja, a játékot általános ováció fogadta. Nem is csoda, hogy sokakban felmerült a teljesen logikus kérdés: mikor kapunk még?

A Team ASOBI egy zárt sajtótájékoztatón árulta el a szerencsés keveseknek, hogy ha a játék itt-ott úgy érződött, mintha nem lenne teljes, az azért van, mert számos ötletük nem került bele a végleges játékba, viszont később, DLC formájában elérhető lesz. Hogy ez pontosan mit jelent úgy a kérdéses tartalom és annak monetizációja szempontjából, egyelőre rejtély, ahogy az is, hogy mikor érkezik. Bízzunk benne, hogy a sokat rebesgetett, ám még be sem jelentett szeptemberi eseményen erről is hallhatunk ezt-azt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...